Nederlands design, Brainport tech.

Bij Weheat komen technologie en toewijding samen. We versnellen de transitie naar een fossielvrije samenleving. Onze missie? Duurzame oplossingen, in de vorm van warmtepompen, toegankelijk maken voor iedereen.

Midden in de Brainport Area zetten wij met trots onze expertise in voor een groenere manier van verwarmen in de Nederlandse huishoudens. 

Weheat is part of

We groeien als bedrijf snel en bieden continu mooie uitdagingen op commercieel, technisch en organisatorisch vlak. Deel je onze passie voor techniek en duurzaamheid en heb je interesse om ons team in Duizel te komen versterken? Stuur een mail naar career@weheat.nl als je hier meer over wilt weten.

Samen vliegen naar grote hoogte

Bij Weheat geloven we dat verandering wordt aangedreven door samenwerking. Collega’s vinden een omgeving die gedreven wordt door gedeelde waarden: efficiëntie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Iedere dag werken we hard samen, waar we vol motivatie en passie bijdragen aan de missie van duurzame verwarming voor iedereen. Intern werken we zij aan zij, inspirerende ideeën en innovatieve oplossingen delend. Zo smeden we een groenere toekomst, niet alleen als een bedrijf, maar als een gemeenschap van veranderaars. 

Is de Blackbird geschikt voor u?

Bekijk snel of uw huis geschikt is voor de Blackbird warmtepomp en ga voor een kostenbesparend en duurzame toekomst.

Check het nu