Nieuw! Sparrow

8/2/2024

Ontdek Sparrow: Onze Nieuwste Innovatie in Warmtepomptechnologie

Bij Weheat zijn we trots om de lancering van onze nieuwste warmtepomp, Sparrow, aan te kondigen. Deze staande monoblock warmtepomp, officieel geïntroduceerd tijdens de VSK vakbeurs in Utrecht, markeert een nieuwe mijlpaal in ons streven naar innovatie, duurzaamheid en gebruikersgemak in de verwarmingsindustrie.

 

Gebouwd op Succes

Voortbouwend op het succes van onze eerste warmtepomp, Blackbird, hebben we Sparrow ontwikkeld met het doel om de voordelen van onze technologie toegankelijk te maken voor nog meer huishoudens. Blackbird werd geprezen om zijn stijlvolle uiterlijk, slimme ontwerp en stille, efficiënte werking. Met Sparrow breiden we deze voordelen uit naar woningen die geen ruimte hebben voor een liggende buitenunit.

 

Waarom Sparrow?

Sparrow is ontworpen met het oog op flexibiliteit, esthetiek en prestatie. Hij is geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw en biedt een all-electric of hybride verwarmingsoplossing. Dankzij drie moderne kleurstellingen past Sparrow esthetisch in elke omgeving. Zijn compacte formaat en het gebruik van duurzaam EPP-materiaal maken hem niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook onderhoudsvriendelijk en geluidsarm.

 

Technologie en Specificaties

Met een vermogen van 6 kW (A-10/W35) is Sparrow perfect voorkleine tot middelgrote woningen. Het gebruik van propaan (R290) als koudemiddel, met een lage GWP-waarde, maakt hem een milieuvriendelijke keuze. De mogelijkheid om een aanvoertemperatuur tot 70°C te bereiken, maakt Sparrow geschikt voor diverse afgiftesystemen, zonder ingrijpende aanpassingen.

 

Gebruikers- en Installatiegemak

Net als Blackbird, kenmerkt Sparrow zich door installatie- en gebruiksgemak. De splitbaarheid van zijn componenten zorgt voor een eenvoudige installatie en onderhoud. Sparrow is voorzien van het hoogst haalbare energielabel A+++, wat resulteert in een hoge efficiëntie en recht geeft op extra ISDE subsidie. Dankzij een ingebouwde 4G-verbinding en een intuïtieve online portal kunnen zowel gebruikers als installateurs gemakkelijk de prestaties monitoren en instellingen aanpassen, wat de noodzaak voor fysieke huisbezoeken vermindert.

 

Nederlands en Klaar voor de Toekomst

Als Nederlands product, vertegenwoordigt Sparrow onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Het weerspiegelt onze ambitie om bij te dragen aan de energietransitie en de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Sparrow en Blackbird vullen elkaar perfect aan, waardoor we een breder scala aan woningtypen kunnen bedienen en de overgang naar een fossielvrije samenleving kunnen versnellen.

 

Met Sparrow zetten we een nieuwe standaard in de wereld van warmtepompen. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar de positieve impact die Sparrow zal hebben op de levens van onze klanten en op het milieu.

Ik ben geïnteresseerd!

Vul uw naam en e-mail in en ontvang gedetailleerde informatie over de Blackbird warmtepomp. Ontdek hoe u duurzaamheid combineert met besparing en maak de slimme keuze voor uw toekomst met de Blackbird.

Bedankt voor uw interesse over enkele minuten zal u een mail van ons ontvangen.
Oeps, er is iets misgegaan, probeer het nogmaals.

Misschien ook interessant voor u