De Kracht van Thermostaatcontrole bij Weheat

22/12/2023

Wij richten ons op comfort en efficiëntie in uw verwarming en daarom geloven wij volledig in de aanpak van thermostaatcontrole. Deze methode, een alternatief voor de traditionele stooklijnen, belooft een aanzienlijke optimalisatie in hoe u uw huis verwarmt en geeft de perfecte basis voor toekomstige verdere optimalisatie.

Het Voordeel van Thermostaatcontrole

In tegenstelling tot systemen die werken met stooklijnen en gemiddelde waarden hanteren, biedt onze thermostaatcontrole een persoonlijke touch. Uw huis is uniek, en onze technologie erkent dat. Door het afstemmen van de verwarming op de specifieke kenmerken van uw woning, aan de hand van geautomatiseerde metingen, maximaliseren we zowel uw comfort als de energie-efficiëntie. Bij Weheat streven we naar precisie. Onze geavanceerde algoritmen voor thermostaatcontrole en de nauwe samenwerking met gerenomeerde thermostaatleveranciers zorgen voor een comfortabeler huis, maar ook significante besparingen op uw energierekening zonder dat u hier naar om hoeft te kijken. Daarnaast geloven wij in thermostaatcontrole omdat deze persoonlijke aanpak de perfecte basis legt om verder te optimaliseren om uw besparingen en comfortlevel nog verder te verhogen – hierover snel meer! 

 

Nieuwe Functies Januari

Voor degenen die toch graag op stooklijn verwarmen, lanceren wij in januari een nieuwe feature waarmee u deze keuze zelf kunt maken. Maar dat is niet alles! Wij werken voortdurend aan het verder optimaliseren van uw verwarmingscomfort en besparing, houd daarom in het nieuwe jaar uw app in de gaten voor informatie over nieuwe functionaliteiten. Alvast een sneak-peak voor januari, wanneer onder andere de volgende nieuwe functies geïntroduceerd worden:

-           De 'Silent Modus' - ideaal voor het creëren van rustige momenten zonder afbreuk te doen aan warmte.

-           De 'DHW Temperatuurinstelling', waarmee u de warm tapwater volledig naar wens kunt instellen.

 

Bij Weheat zetten we ons in voor uw comfort en welzijn, met een constante focus op innovatie en duurzaamheid. Door te kiezen voor onze slimme thermostaatcontrole, kiest u voor een verwarmingssysteem dat zich aanpast aan uw levensstijl. Blijf verbonden voor meer spannende ontwikkelingen en haal het beste uit uw verwarmingssysteem met Weheat.

Ik ben geïnteresseerd!

Vul uw naam en e-mail in en ontvang gedetailleerde informatie over de Blackbird warmtepomp. Ontdek hoe u duurzaamheid combineert met besparing en maak de slimme keuze voor uw toekomst met de Blackbird.

Bedankt voor uw interesse over enkele minuten zal u een mail van ons ontvangen.
Oeps, er is iets misgegaan, probeer het nogmaals.

Misschien ook interessant voor u